6 Kasım Cumartesi - RACON

 Herkese Merhaba : )

Bir gün öncesi cuma toplantımızda konuştuğumuz teoriklerin ve canlandırmaların etkisi ile tekrar büyük bir heyecanla sabah kulüp odamızın yolunu tuttuk. 

Odada tartıldık ve malzemeleri araca yerleştirdik. Yaklaşık kırk kişi ile etkinliğimizi gerçekleştirmek için Racon tepenin yolunu tuttuk. Akrep burcu dengesinde bir hava bizi karşıladı. Aramızda ilk etkinliği olan arkadaşlarımız vardı. Diğer arkadaşlarımıza da hatırlatma amacıyla brifing yapıldı. Malzemeler tanıtıldı ve yer çalışmasına tüm hızıyla başladık. Dengeli bir hava olduğu için çok fazla yer çalışma imkanımız oldu. Karnımız acıkıp yorulmaya başladığımızda, geleneksel öğle arası çemberimizi oluşturduk. Ardından tekrar yer çalışmasına devam edildi. Kulüp pilotu adayı arkadaşlarımız uçuşlar gerçekleştirdi. Başlangıç arkadaşlarımız uçanları izleyerek, daha büyük bir hevesle koştular. Artık birçoğu, dans partneri kanatlarına uyum sağlamaya başlamışlardı. 


Havanın kararmasına yakın, kanatlarımızı katladık ve araca yerleştirdikten sonra odamızın yolunu tuttuk. Çok verimli ve bir o kadar yorucu etkinliğimizi brifing ile sonlandırdık.