15-19 Ocak 2016 Denizli

Geleneksel denizli etkinliğimiz için her şey tamdı. Otobüs ayarlanmış kalacağımız otel belirlenmişti son hazırlıklarımızı da yapmak için Cuma günü toplaşıp ardından otobüsümüze bindik. Yol eğlenceli ve heyecanlıydı uzun zamandır hava koşullarının uygun olmaması yüzünden uçamıyorduk Denizli bize adeta ilaç gibi gelecekti. Uçmanın yanında finallerin de bitmesinin verdiği rahatlıkla arkadaşlarımızla rahatlayabileceğimiz dört günlük bir tatile çıkmıştık adeta.






1.gün (16.01.2016)
Sabah otelimize varıp odalara yerleştikten sonra hemen etkinliğin ilk gününü kovalamak için aracımıza binip başlangıç ve dinamit tepemizin bulunduğu pamukkaleye gittik. Dinamit tepenin iniş yerinde brifing yapılıp bilgi verildikten sonra başlangıç tepesi ve Dinamit tepesi olmak üzere ikiye ayrılarak bekledik havanın uygun koşullara ulaşmasına. Lakin rüzgar beklediğimiz gibi değildi. Dinamit tepesinde gün boyunca rüzgar arkadan esti ve ilk gün uçuş yapamadık malesef. başlangıç tepesi ise kısmen daha iyi olsa da bir kaç uçuş ile etkinliği tamamladık. Günün kalanını termale girerek birbirimiz ile vakit geçirerek geçirdik.





2.gün (17.01.2016)
Bugün hava durumuna baktığımızda en kötğ olmasını beklediğimiz gündü. Rüzgar çok şiddetliydi. Sabah erkenden yine de henüz rüzgar etkisini hissettirmeden bir kaç uçuş yaparız belki diye tepeye çıktık fakat rüzgar beklendiği gibi şiddetlenince otele geri döndük ve günün kalanında havayı gözlemlemeye devam etsek de havanın düzelmeyeceğini tahmin ettiğimizden günü Pamukkaleye gidip travertenleri gezmeye ayırdık ve olabildiğince eğlenmiş ve gezmiş olduk. Günü yine yemek ve ardından oynadığımız türlü oyunlarla bitirdik. Kısacası bugün de uçamamıştık. :(




3.gün (18.01.2016)
Umutluyduk bugün. Umut fakirin ekmeği derler aslında pek de öyle değil umut yamaç paraşütçüsünün ekmeğidir. Ya eserse? ya yağmur dinerse? ya tepeyi karşılarsa? Güne başladığımızda hiç değilse önceki günlere göre rüzgar uygundu ve dinamit tepesinden sonunda kalkış yapabildik fakat önden bir gurup kalktıktan sonra vadiden gelen bir rüzgar ile bulutlar tepenin önünü kapattı ve yağmur bıraktı güzelce ıslandıktan sonra bugünün uçuş kısmını bitirmiş olduk başlangıç tepesinde de senaryo pek farklı değildi. Günü yine zafer gazozu içerek, arkadaşlar termale girin temizlik önemli bak kaç oldu patlıyoruz diyerek ve dondurmalı helvamızı yiyerek geçirdik.




4.gün (19.01.2016)
Son gündü bugün. Aylarca önceden konuşmaya başladığımız büyük bir heyecanla beklediğimiz denizli etkinliği bitmek üzereydi ve buruk yürekler vardı uçamamış yürekler, derken doğa ana bir güzellik yaptı bize belkide ve verimli bir gün geçirdik. Hem başlangıç hem Dinamit tepemizden uçuşlarımızı gerçekleştirdik ve herkes uçmuş oldu böylece.






Özet olarak uçmaya olan özlemimizi gidermiş, Doğukan'ın daha fazla duş alması gerektiğini aksi takdirde tam uçuş olacakken tepeye kar yağabileceğini öğrenmiş ve her Denizli etkinliğinde olduğu gibi bu sefer de aramızda sıkı bağlar kurup bir sürü güzel anı edinmiş olduk. O değilde helvalı dondurma olsa da yesek...