20 Kasım Ballı Pazar


Pazartesi  sendromu nasıl görmezden gelinir? Tabii ki Pazar günü yapılacak olan harika bir etkinlikle! Gösterelim bakalım diyerek çıktık yola ve rüzgarın bugün bizim için en uygun olduğu yerde, Recai'de aldık soluğu. Bu güzel havanın bir saniyesini bile kaçırmayalım dedik ve hemen yüklenip başladık tırmanmaya. Tepeye geldiğimizde  hiç vakit kaybetmeden başlangıçlar uçuşlarına başladılar. Bir saniye bile beklemediler.  Tekrar tekrar uçtular. Sanki gün de, hava da onlar için özel olarak seçilmişti. Öyle ki; yer çalışmalarını sonlandırıp gelen arkadaşlar, ilk uçuşları için sabırsızlanmaya bile fırsat bulamadan tepeye gelir gelmez kendilerini kuşanırken buldular. Öğleden sonra rüzgarın hafif yön değiştirmesiyle hem ufak bir yemek molası verdik hemde yerimizi uygun tarafa taşıdık. Rüzgar bizi yine çok bekletmedi ve uçuşlar kaldığı yerden devam etti. Düşününce tam anlamıyla koca bir kovan dolusu arı gibiydik hem çok çalıştık hem çok uçtuk. Günü eğitmenlerimiz aralarında ufak bir yarışmayla uçarak kapadılar. Toparlanıp aracımıza bindiğimizde bütün gün koşturmaktan farkedemediğimiz tatlı yorgunlugumuzu hissettik ama bu bizi yine eğlenceli bir dönüş yolculuğundan alıkoyamadı. Müthiş yoğun, çok eğlenceli, fazlasıyla verimli bir etkinlik oldu.

o kadar çok uçtuk ki fotoğraf çektircek vakit bulamadık :)
işte kaçamak görüntülerden elimizde kalanlar :)
uçtuk..
uçtuuk..
vee uçtuuuk :)
Tekrar tekrar uçtuuk :)

19 Kasım İlaç Gibi Cumartesi


Başlangıçların uçmak için sabırsızlanarak geçirdiği iki haftanın ardından havanın uygun olmasıyla düştük yine yollara.  Şen şakrak bol bol muhabbetli bi yolculuk yaptık ve Racon’a ulaştık. Yine Raconun zorlu tırmanışı ve rüzgarı karşılayacağımız en uygun yere ufak taşınlamarımızdan sonra başlangıçlar için heyecanlı bekleyiş başladı.  Önce klüp pilotlarımız havanın tadına şöyle bir baktılar.Rüzgar başlangıçları çok bekletmedi  ve onlarda uçuşlarına  başladı. Rüzgarın ara ara bizim için verdiği  molalarda karınlarımızı doyurduk güldük eğlendik. Gün batmaya yaklasıncaya kadar uçtuk uçtuuk.. Eğitimcilerimizin kapanış uçuşlarını yapmasıyla beraber etkinliğimizi yine eğlenceli bir dönüş yolculuğuyla noktaladık.  Gün, başlangıçlara yeni heyecanlar, yeni tecrübeler kazandırdı ve hem uzak kalmanın hem de sınav haftalarının ortası bunalımını yaşarken ilaç gibi bir etkinlik oldu.



Hem bekleyiş, hem gözlem, hem eğlence :)
Eğitmen hazırlığı..
Kanatlar serildi..

Uçuş için son hazırlıklaar :)
 Pratikten önce son bir teori; harnese oturmak için kolonlardan biraz yardım alınır vee azcık sallanır :)
Hazırsaann..
Koooooş :)
Koş koş koş devam :)
Ve bir başlangıç başarıyla daha uçar :)
Tekrar tırmanış :)
Günün sonunda klasik acıkan ekip :)

Kasımda Recai Başkadır

Hava durumunun sert rüzgar göstermesiyle başlangıç etkinliğini iptal ettik. Eğitmenlerimiz araç bulup recai yollarına düştü. Yelken çıkma ihtimaliyle gidilen etkinlikte sert rüzgar nedeniyle uçuş yapılmadı. Akşama doğru biraz yelken yapan eğitmenlerimiz eğlenceli bir etkinlik geçirdi. Eğlenceden vakit bulamayan arkadaşlarımız günü fotoğrafsız bitirdi.