22-28 Ağustos 2016 Aksaray PWC

Her etkinlikte de olduğu gibi kulüp odamızda toplaşıp malzemelerimizin son ayarlarını da yaptıktan sonra Aksaray yollarına koyulduk. Bizim için tahsis edilmiş olan misafirhaneye yerleştikten sonra antrenman günü ile başlayacak olan yarışmamız için saat saymaya başladık.

22 Ağustos Pazartesi
 Yarışmanın ilk günü  hazırlık günüydü ve güzel bir hava vardı. Hedef'in Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in köyüne verilmesi üzerine hem yarışmacılar antrenmanını gerçekleştirmiş oldu hem de şehit evi ziyareti gerçekleştirildi.

23 Ağustos Salı
Yarışmanın ilk günüydü bütün pilot arkadaşlarımız konsantre olmuş taskın da belli olması ile birlikte cihazlarına gerekli bilgileri girdikten sonra windummy arkaşlarımızın da kontrol ettikleri havaya pencere açılması ile kalkışlarını gerçekleştirdiler. Hedefe gidebilenler gidemeyenler herkes yarışma bitiminde bir sonraki gün için tekrar misafirhanenin yollarını tuttu.

24 Ağustos Çarşamba
Bugün rüzgarın kalkış alanını karşılamayacak şekilde esmesi nedeni ile yarışma taskı verildi fakat pencere açılmadı. Biz de fırsattan istifade düştük Aksaray yollarına doğal güzelliklerini keşfetmeye.

25 Ağustos Perşembe
Dün uçulamayan taskın da nedeni ile belki bugünün riske girmemesi adına kalkış saati diğer günlere göre daha erkendi fakat yine güzel bir uçuş oldu arkadaşlarımızın çoğu hedefe gidebildi.

26 Ağustos Cuma
Yarışmanın da sonlarına doğru yaklaşılmaya başlanması ve sıralamanın da yavaş yavaş belli olmaya başlaması ile birlikte pilotlar artık son kozlarını oynamaya başlamış ve de iyi konumda olanlar yerlerini korumaya çalışıyorlardı. Bizim için güzel ve çekişmeli tasklardan biri oldu.

27 Ağustos Cumartesi
Perşembe günü olduğu gibi erken saatlede başlayan bir tasktı ve yarışmanın en uzun taskı oldu.  Lider pilotlar arasında büyük bir çekişmeye sahne olan bu task hemen hemen yarışmanın sonucunu da belirledi. Arkadaşlarımız çoğu yine gole gidebildi ve bu taskı 3. ve 4. bitiren Serdar Tur ile Umut Aslan'ı burdan bir kez daha tebrik ediyoruz.

28 Ağustos Pazar
Normalde yedek gün olan bugünün yarışmanın başında yapılan anlaşma ile yarışmaya dahil edilmesi üzerine yarışmanın son taskı uçulmuş oldu. Diğer günlere göre nispeten kolay ve keyifli bir uçuştu. Uçuş boyunca bol bol Aksaray manzarasına şahit oldu arkadaşlarımız ve bugünün sonunda yapılan ödül töreni ile de bir yarışmanın daha sonuna gelmiş bulunuyoruz.

Yarışmayı
Kulübümüz takımlarda birinci
Sports kategorisinde Mustafa Aztekin üçüncü, Ümit Karakaş altıncı
Bayanlarda Merve Gülşah Arslan üçüncü
Genel Klasmanda Umut Aslan beşinci ve Serdar Tur onuncu olarak tamamladı.