14 Ekim Pazar

Pazar günü gelen yeni başlangıçlarla Hatıra'da bir etkinlik gerçekleştirildi.İlk etkinliği olan başlangıçların merakları gözlerinden okunuyordu.Uygun hava şartları tam da başlangıçlar içindi.

Yer çalışmalarına başlandığı sırada ilk deneyimler de yaşanmış oldu.Bu sırada uçuş yapan pilotları gözlemleme şansı da elde ettiler.Havanın sertleştiği zamanlarda kulüp içi tanışma gerçekleştirdik,güzel vakit geçirdik.Kulüp pilotlarımız ters çalışma fırsatı buldular bu arada başlangıçlar gözlem yaptılar.

Akşama doğru eski başlangıçlarımız uçuş yaptılar.Kulübümüze bu yıl katılan Axis 5 kanadın da ilk siftahı Büşra arkadaşımız tarafından yapılmış oldu.Oldukça yorucu,yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu anladığımız bir o kadar da eğlenceli bir etkinlikti.















13 Ekim Cumartesi




 Cumartesi günü gelen arkadaşlarımızla ilk etkinliğimizi Hatıra'da gerçekleştirdik.Hava şartlarının başlangıç için çok uygun olduğu bir gündü ve doyasıya yer eğitimi yapıldı.İlk defa kanatla tanışan arkadaşlarımız için heyecan vericiydi.

Teorik olarak öğrenilen yer eğitimlerini pratikleştirme açısından faydalı bir gündü.Bol bol yer çalışma fırsatı bulan arkadaşlar ilk gün yorgunluğunu da tatmış oldular.Eğitimlerden arta kalan zamanda birbirimizi tanıdık,güzel vakit geçirdik,eğlendik.Akşama doğru artık kulüp bilincinin de oluşmaya başladığı zamanlardı ayrıca eğitimler biraz daha pekişti.

Kulüp pilotlarımız akşama doğru birer uçuş yapma fırsatı buldular.Aramıza yeni katılan arkadaşlar için de oldukça güzel bir gözlem yapma şansı oldu.Herkese katkısı bulunan,özellikle kulüp bilincini anlamaya olanak sağlayan verimli bir etkinlik oldu.