30 ARALIK CUMARTESİ-RACON

Racon'a iner inmez etrafımızı saran sis perdesi ile başladı etkinliğimiz. Dönemin ilk sisli etkinliği sayesinde geleneğimiz olan 5 nokta taklası ile güne başladık.

Ayşenur ile yönleri öğrendiğimiz 5 nokta taklasına giriş

Grup grup ayrıldıktan sonra hepberaber taklalar atmaya başladık. Bir grup kendini yere fırlatırken diğer grup komando gibi taklalar atıyordu. Attığımız taklalardan sonra eğitmenlerimizden notumuzu aldık ve ayı oynamaya başladık.

Ayının karnını bir türlü doyuramayanlar ayıya son öğün olarak Onur'u sundu

Geçen zamanın ardından perdeyi daha ucundan bile aralıyabilmiş değildik. O halde gün döndürme oyununu oynama günüydü.(Bu oyuna güzel ad bulana castello).
Burunlar tıkandı gözler kapandı... Amaç hedefe ulaşabilmek. Ulaşanlar mı? Aşağıda sizlerle..


Bu da bittikten sonra herkesi ya sis dağılmazsa korkusu sarmıştı. Yavaş yavaş umutlar tükenirken bir anda hava açmaya başladı ve hızlıca malzemeleri alıp yer çalışmaya başladık.
Zamanla birer birer yamaca çıkmaya başlamıştık. Gün sonlarına doğru ilk uçuşlarını gerçekleştiren arkadaşlarımız da oldu.





Her ne kadar olumsuz şartlarda güne başlamış olsak da gün sonunda herkesin çalışabildiği bir etkinlik olmuştu. Gün sonu bize kalan çamurlu kıyafetler ve güzel anılardı..