10 Kasım - Recai

Bir etkinlik daha ve bizler tekrar Recaideyiz. Bugün de güzel bir etkinlik günüydü ama uzun uzun fotoğraflar dizip anlatamayacağım sizlere. Çünkü elimde ardı ardına dizebilecek bir sürü fotoğrafım yok.

Aman ne güzel, fotoğraf çekilmemiş buraya laf olsun torba dolsun misali yazı diziyor diyenleriniz için özellikle belirteyim. Çünkü bu etkinliğin fotoğraf anlamında zayıf olmasının bir sebebi var. Bu etkinliği eğer tek kelime ile tanımla deselerdi "azim" derdim.

Sabah geldik ve çalışmalar başladı. Rüzgar pek şiddetli değildi, hatta yok denecek kıvamdaydı. Ufak değişimler dolayısı ile bir o yana bir bu yana koşuşturup durduk. Böylesi güzel ve tam antremanlık havada da fırsatı kaçırmadık ve sürekli çalıştık.

Gün içerisinde o kadar gelişen arkadaşlar oldu ki keşke videolarını çekip izletme imkanımız olsaydı. Tarlanın sonuna gelir gelmez bohça yapılan kanatlar koşarak (evet koşarak) tarlanın diğer ucuna taşınıyor ve daha eğitmen gelmeden serilip hazır hale geliyordu. O kadar azim ve hızla çalıştılar ki gün sonuna kadar 8 turu gören kanatlar oldu. Çok verimli geçen harika bir gündü bugün bizler için.

Ancak tüm bu çalışmalar havanın bize sağladığı nimetler olmadan olamazdı. Hızı az rüzgar her daim çalışma fırsatı sunarken yönündeki değişimler bizlere dust devil gözlemleme fırsatı sundu. Havadan bahsetmişken bir CB oluşumunu gözlemlemek için de bizlere fırsat doğdu.