17.11.2013 -Racon-

Yine büyük umutlarla çıktık yola. Kapıldık rüzgara ve kendimzi Racon’da bulduk. Vakit kaybetmedik,hemen malzemelerimizi sırtlanıp tepeyi tırmandık. fakat bir süre rüzgar yönünün oturmasını bekledik. Kendimize uygun bir yer bulduk ve eski üyelerle uçuşlara başladık. Koşullar hemen hemen bir önceki gün ile aynıydı. Genelde zayıftı. Eskilerle birer uçuş gerçekleştirildikten sonra başlangıç uçuşlarına başlandı.
 Gün içinde aramıza yeni yüzlerde katılıyordu. Yer çalışmalarını tamamlayan başlangıçlar büyük heyecanla tepeyi tırmandılar ve özlemle bekledikleri uçuşlara kavuştular.
 Gün boyu aralıksız uçuşlara devam edildi. Günün sonlarına doğru da eskilerle hedef uçuşları yapıldı ve etkinlik sonlandırıldı.
Genel anlamda verimli bir etkinlikti. Kimi arkadaşlarımız ilk uçuşlarını yapma fırsatı yakaladı kimi arkadaşlarımız da uçuş sayılarını artırdılar.
 Bir önceki etkinlikte olduğu gibi yardımlaşmanın öneminin iyice anlaşılmış olduğunu düşünüyorum. Tepede artık daha kalabalık bir ekip var ve sıranın çabuk dönmesinde yardımlaşmanın payı büyükJ

İlk uçuş yazısılarından alıntı:
hayat, uyan hayat
 ben kaptırdım gidiyorum
 yok yok orda değilim yukarı bak
 başardım en sonunda uçuyorum... 











16.11.2013 -Racon-

Güzel bir cumartesi sabahına açtık gözlerimizi. Her haftasonu olduğu gibi yine içimizde uçabilme ümitleriyle çıktık yolculuğumuzaJ rüzgar sağolsun yine bizi Racon’a savurdu. Hiç durmadan sırtlandık malzemelerimizi ve sıcak demeden güneş demeden tırmandık. Genel olarak gün güneşli ve zayıf rüzgardan ibaretti. Tepeye vardık ve uçuşlarımıza başladık. Günün açılışı eski üyeler tarafından yapıldıktan sonra artık uçuş sırası başlangıçlara devredildi. Başlangıçlarımız birer birer uçarlarken eskiler de onların hazırlanmalarına , kanat kontrolü yapmalarına yardımcı oluyorlardı. Bir kısım arkadaşlarımız da yerde eğitimlere devam ediyorlardı. Gün içinde yer eğitimlerini tamamlayanlar da heyecanla yukarı çıktılar ve ilk uçuşlarını gerçekleştirdiler. Ara ara rüzgar yönü değişse de günü tam verimle değerlendirmek için elimizden geleni yaptık. Günün son uçuşlarını da eskilerle beraber yaptık ve etkinliğimizi tamamladık.
 Rüzgarın yön değiştirip taşınmak durumunda kaldığımız an dışında duraksamadan uçuşlarımızı yaptık. 
Kimi arkadaşlarımız ilk heyecanlarını yaşadılar kimileri de uçuş sayılarını birer birer artırmaya başladılar. 
Yardımlaşma konusuna gelince, tepede işlerin nasıl olduğunu artık yaşayarak gördükleri için kulüp içinde yardımlaşmanın önemini daha iyi anlayabiliyorlardı. Ne kadar çok yardımlaşma o kadar çok uçuş..