27 Ağustos Cumartesi

Cumartesi günü Ayaş'a yola çıktık. Ayaş tepeye vardığımızda havanın uçuş için uygun olmaması nedeniyle Güdül'e gitmeye karar verdik. Güdül'de de uçamayınca pidelerimizi alıp Göksu'ya gitmeye karar verdik. Karnımızı doyurduktan sonra deniz bisikletine binerek günü sonlandırdık.

World Cup Spain Ager 2011


Türkiye'den 3 pilotun katılabileceği PWC İspanya'ya kulübümüzden Umut Aslan gitti. Türkiye'yi başarıyla temsil eden eğitmenimiz çok farklı coğrafyalarda uçma fırsatı yakaladı.

Patlak Team İş Başında

21 Ağustos Pazar günü, ertelediğimiz cross hayallerimizi gerçekleştirmek üzere yola çıktık. Her zamanki gibi bugünden de umutluyduk. Tepeye vardığımızda rüzgar sürekli yön değiştiriyordu. Havanın tam olarak oturmasını ve rüzgarın tepeyi karşılamasını bekledik. Rüzgarın tepeyi karşıladığı anda hepimiz art arda kalkışlarımızı yaptık ama doğru dürüst bir termik bile dönemeden iniş alanına patladık:). "Şampiyonlarrrr!" diye uğurlandığımız kalkıştaki arkadaşlarımızdan kalkış alanındaki hava durumu bilgisini alarak, bize bugünlük Ayaş'tan bir ekmek çıkmayacağına karar verip Güdül'ü denemeye gittik. Güdül'de de maalesef ki rüzgar arkadan esiyordu ama beklemeye karar verdik. "Parawaiting" kavramının ne olduğunu birkez daha anladık:). Rüzgarın tepeyi karşıladığı anda Halil Atak ve Ertan Özcan hemen kalkışlarını yapıp, uçuşlarını gerçekleştirdiler. Beklediğimiz soaring uçuşu da çıkmayınca yine tepeye çıkarak "belki soaring şimdi çıkar" umuduyla yine bekledik. Gittikçe artan rüzgar şiddetinden sonra gitmeye karar verdik. Tepede esen şiddetli rüzgardan dolayı katlayamadığımız kanatlarımızı katlamak için Ayaş yakınlarındaki göle gittik. Burada hem keyifli vakit geçirdik hem de kanatlarımızı toplayabildik:).
Delta kanada merak saran gençler:)