9-10 Temmuz Ayaş Güdül

Cumartesi günü Ayaş gene kalabalıktı. Havanın çok türbülanslı olması sebebiyle uçuşlarımız kesilmişken bol bol asimetrik kapanma gözlemi yapmış olduk. Samet ve Halil mesafe uçuşuna çıktılar. Tepeden erken kalkış yapıp kopan pilotlar da 100+ km mesafe uçtular. Akşama doğru topluca kalkıp uçan kulüp pilotlarımız da yaklaşık 1'er saat uçarak günü keyifli sonlandırdılar.


Pazar günü ise Ayaş Take off a vardığımızda karşılaştığımız hava koşulları nedeniyle Güdül'e gitmeye karar verdik. Güdül'deki şiddetli rüzgar ve hava tahminlerinin rüzgarın daha da artacağını söylemesi nedeniyle etkinliği erken sonlandırdık.



24 Haziran - 04 Temmuz XC Turkey'11 Karaman - Mut

Yabancı pilotların da bulunduğu XC Turkey yarışmasına kulübümüzden Umut Aslan, Sinan Haholu, Serdar Tur ve Arda Çeşmecioğlu katıldı. İlk durak olan Karaman da hava koşulları el verdiğince uçuşlarını gerçekleştirdiler.  İkinci durak olan Mut'a vardıklarında kalkış alanından görülen güvenli bir iniş alanı bulunmaması nedeniyle uçmama kararı alan arkadaşlarımız yarışmadan erken ayrıldılar.

















3 Temmuz Ayaş

Bu pazar da Ayaş'taydık. Termik eğitimine tam gaz devam ediyoruz. Gün boyu uçuşlarımızı gerçekleştirdik. Son uçuşta kulüp pilotlarımız üst seviye pilotlarla aynı termikte dönüp 2000+ irtifaya çıkmayı başardılar.
kalkışlar



soldan sağa: merve pelin hülya alp