6 Ocak 2013 RACON

Bu gün uçabilecek miyiz düşüncesiyle yine yollardayız... Racona geldiğimiz zaman rüzgar değişkenlik gösteriyordu. Biraz Racon da bekledikten sonra  rüzgarın yönü değişti ve bizde rüzgarın yönü doğrultusunda Hatıra Tepesine geçtik. Fakat yine rüzgar değişince tekrar Racona doğru yola çıktık. Bekleyişler nedeniyle tepeye tırmanmamız saat 12 yi buldu. Tepede yine uzun bir bekleyiş ardından lapa lapa bir kar yağışı... Oysa ki  meteorolojiye göre bugün kar yağışı gözükmüyordu. Anladık ki meteorolojinin tahminleri bugün için tutmamıştı. Kar yağışıyla birlikte manzara güzelleşmişti, tabi soğuğuda olmasaydı daha da güzel olabilirdi :) Neyse biraz zaman geçtikten sonra kar dindi ve eğitmenimiz uçuş için hazırlandı. Uçuş yaptıktan sonra taşınmamız gerektiği komutunu verdi ve bizde tepenin kuzeydoğu tarafına geçtik. Bu tarafta rüzgar uçuş yapmamız için uygundu ve başladık uçuş yapmaya :) Herkes bir uçuş yapabildi ve günün sonunda tüm yüzlerde tebessüm vardı :) 

otobüste bekleyiş...

 






üşümemek için dans eğitimi...

5 Ocak 2013 RACON

Otobüsümüzün camına kar taneleri çarparken biz Racona doğru çoktan yola çıkmıştık. Biliyorduk kar yağacağını ama bu kadar fazla süreceğini düşünmemiştik :) Neyse ki kafamızı sokacağımız bir kulübe,ısınmamızı sağlayacak bir soba, bir semaverimiz ve mangalımız vardı :) uçuş değilde mangal yapmaya gittik bildiğiniz :) Kar dinene kadar bol ve keyifli bir muhabbet içindeydik sıcak kulübemizde.(kulübeyi baya benimsedik:)) Tabi dışarıda mangalımız yanıyordu ne kadar mangalın yanındakiler dumandan ağlıyor olsa da keyiflere diyecek bir şey yoktu :) Bir müddet sonra kar dinse de mangal daha bitmemişti ve eğitmenlerimiz tepeye çıksak da herkesin uçamayacağı için adil bir şekilde düşünüp herkesin yerde ters çalışmasına karar verdiler... Bu güzel bir haberdi çünkü o kadar cp'leri yerde ters çalışırken izlemiştik ve merakta ediyorduk ters çalışmanın nasıl bir şey olduğunu :) Anladık ki ilk başlarda gayet zor ve karışıkmış fakat bir o kadar da keyifliymiş. Güneş bulutların arasında kaybolmaya yüz tutmuşken bizde malzemelerimizi toplayıp otobüsümüze doğru ilerledik.
Bu günü de keyifli bir şekilde kapatıyoruz :) Eğlence, gırgır, şamata ve sohbet sonrasında yapılan ters çalışma bizi daha da keyiflendirdi :) süper bir gündü...  







 o kadar küçük bir yere 7 kişinin nasıl sığabildiğine hala şaşırıyorum :)







Merhaba 2013 :)


 Gazi Havacılık Ailesi olarak yeni yılı ailecek karşıladık :) Alışverişimizi tamamladıktan sonra Serkan 'ın evine doğru yola çıktık.Sayıca epey fazlaydı (köpeğimiz Soffie'yi de unutmayalım ).Önce hep birlikte şarkılar söylendi azcık kederlendik,ardından hareketli  müziklerle coştuk (alt komşunun hala kapımızı çalmadığına şaşırıyorum :)) Kimi zaman oyunlar oynadık kimi zaman muhabbet ettik veee yeni yılı keyifli bir şekilde karşıladık ...
              2013'ün ilk sabahına hep birlikte uyandık.Keyifli bir kahvaltının ardından bol sohbetli ve oyunlu vakit geçirdik. Tabi bu kadar eğlencenin sonunda ev sahibine evi pis teslim etmek olmazdı. El birliği ile temizliği de hallettikten sonra dağıldık .








pizza geldi oyun dağıldı :) 













Halimiz en güzel bu şekilde anlatılabilirdi :) 

             

29 Aralık 2012 RECAİ

          Bugün de rüzgar bizi Recai'ye savurdu.Öğlene kadar yağmur bekliyorduk ki bu sebepten dolayı da tepedeki tek uçuş kulübü bizdik :)Tepeye çıkarken çok bir beklentimiz yoktu. Fakat çıktığımızda gördük ki hava şartları hem bizim için hem kulüp pilotları için süperdi.beklenen yağmur hiç gelmedi.Gün boyu hava mükemmeldi.Kanadı kapan uçtu :)) Gün sonunda başlangıçlar kişi başı dört uçuş yaptı.Kulüp pilotları ise ona yakın uçuş gerçekleştirdiler.Tabi bunun karşılığında epeyce yorulduk.

          Günün sonunda eğitmenlerin uçuşlarıyla beraber toplamda 116 uçuş gerçekleştirmiş olduk. Bu da yeni bir rekor demek oluyor. Normalde 96 olan kulüp rekorunu kırmış bulunuyoruz.Aldığı karardan dolayı eğitmenlerimize teşekkür ederiz. 

Eğitmenimizden Günün Yorumu
Gençler,

29.12.2012 ( cumartesi ) yeni yıla girmeden önce güzel bir sürpriz. Yeni kulüp rekoru !!

Daha önce gün sonu toplam uçuş sayısı 96 olan kulüp rekorumuz bugün 116 ya çıkmıştır. Başlangıçların bir çoğunun 4 uçtuğu bu etkilikte CP ve aktif üyeler 9-10' ar uçuş yapmıştır.

İşte biz buyuz. Tebrikler.
    

        NOT: Herkes uçma telaşında olduğu için resim çekmeye fırsatımız olmadı ne yazık ki . Bu nedenle bloga resim ekleyemiyoruz. Elimize eğer resim geçerse blogta paylaşırız :)