29 Aralık 2012 RECAİ

          Bugün de rüzgar bizi Recai'ye savurdu.Öğlene kadar yağmur bekliyorduk ki bu sebepten dolayı da tepedeki tek uçuş kulübü bizdik :)Tepeye çıkarken çok bir beklentimiz yoktu. Fakat çıktığımızda gördük ki hava şartları hem bizim için hem kulüp pilotları için süperdi.beklenen yağmur hiç gelmedi.Gün boyu hava mükemmeldi.Kanadı kapan uçtu :)) Gün sonunda başlangıçlar kişi başı dört uçuş yaptı.Kulüp pilotları ise ona yakın uçuş gerçekleştirdiler.Tabi bunun karşılığında epeyce yorulduk.

          Günün sonunda eğitmenlerin uçuşlarıyla beraber toplamda 116 uçuş gerçekleştirmiş olduk. Bu da yeni bir rekor demek oluyor. Normalde 96 olan kulüp rekorunu kırmış bulunuyoruz.Aldığı karardan dolayı eğitmenlerimize teşekkür ederiz. 

Eğitmenimizden Günün Yorumu
Gençler,

29.12.2012 ( cumartesi ) yeni yıla girmeden önce güzel bir sürpriz. Yeni kulüp rekoru !!

Daha önce gün sonu toplam uçuş sayısı 96 olan kulüp rekorumuz bugün 116 ya çıkmıştır. Başlangıçların bir çoğunun 4 uçtuğu bu etkilikte CP ve aktif üyeler 9-10' ar uçuş yapmıştır.

İşte biz buyuz. Tebrikler.
    

        NOT: Herkes uçma telaşında olduğu için resim çekmeye fırsatımız olmadı ne yazık ki . Bu nedenle bloga resim ekleyemiyoruz. Elimize eğer resim geçerse blogta paylaşırız :)