30 Ocak - 4 Şubat Alanya

Klasik bir Alanya etkinliği daha geldi çattı. Alanya için dört gözle bekliyorduk zaten çünkü cp adayları için yepyeni bir deneyim olacaktı. Cpler ve eğitmenler için de özlemle bekledikleri yaz aylarındaki termik uçuşlarını az da olsa tadabileceklerdi. Bütün bunları yapabilmek için gerekli hazırlıkları yaparak koyulduk yola ve hemen etkinliğimize ilk günden başladık.






30 Ocak Cumartesi
Sabah saatlerinde Alanya'ya eğitmenler ve cp'ler ile vardık otogordan kalacağımız otele gidip girişimizi yaptık ve odalarıma eşyalarımızı bırakıp üzerine kahvaltımızı da yapıp uçuşlara hazır duruma geldik. Yukarı çıkacağımız araç geldi ve kalkış alanına doğru yola koyulduk. Yol yorgunu olduğumuz için ancak iki  sorti uçabildik ve günü bitirdik.

31 Ocak Pazar
Sabah uyandık ve geceden kalma ıslak bir Alanya ve kara kara bulutlar ile karşılaştık. Acele edip hava durumu tahminlerinde verilen yağmur gelmeden en azından bir uçuş yakalamak istedik. Kalkış pistine varınca hemen hazırlandık ve hızlıca sortiyi tamamladık ancak yağmur erken geldi ve bir çoğumuzu havada yakaladı ve günü kanatlarımızı kurutarak bitirdik.

1 Şubat Pazartesi
 Büyük bir heyecanla uyandık lakin hava bulutluydu ve yağmur bekleniyordu.Sabah erkenden tepeye çıkmadan önce Pazar günü Alanya ekibine  katılan cp adayı arkadaşlarımız için iniş alnında birifing yapıldı. Hava uçmamıza izin verecekti lakin sanki naz yapıyor gibiydi derken şartlar ne olursa olsun uçuşu kovalayan eğitmenlerimiz bir kez daha haklı çıktı ve şansımızı denemek için akşam üstü çıktığımız tepeden uçuşlarımızı gerçekleştirebildik. Yeni bir tepe,  öğrenilecek yeni şeyler ve Alanya'nın eşsiz manzarası derken mükemmel bir uçuş gerçekleştirdik cp adayı arkadaşlar ile kulak kapama tecrübesi edindik ve günü değerlendirmeleri yaptıktan sonra kapattık.

2 Şubat Salı
Sabah uyanıp pencereden baktığınızda güneşin doğuşundan bile anlaşılabiliyordu ki mükemmel bir gün olacaktı. Ki öyle de oldu bugün de speed basma, kulak kapalı speed basma tecrübesi edindik ve cp arkadaşlarımız da öğlen saatlerinde çalışmaya başlayan havada vakit geçirerek termik uçuşu tecrübesi edindiler.

3 Şubat Çarşamba 
Bugün de dünkü gibi güzel bir gündü yine sabahın ilk ışıklarında tepeye çıktık ve bolca uçma fırsatı elde ettik. Artık kendi uçuşlarımızı gerçekleştirmeye başladık yavaş yavaş ve kulak kapama ile speed basma tecrübelerimizi geliştirdik. Günün sonunda güzel bi yemek yedik ve denize girdik. Hatta Muhammed denizi pek sevdi zorla çıkarabildik :P Yarın da son gün olduğu için yavaş yavaş toplanma faslına geçtik.

4 Şubat Perşembe 
Evet bugün son gündü. Her şey gibi bu güzel etkinliğin de bitmesi gerekiyordu bir yerde zaten yarın hava yağışlı olacaktı ve belki de bu yüzden bugün hava gayet aktifti. Tecrübeli arkadaşlarımız güzel bir gün geçirdi. Kaleye gidebilenler oldu aramızda ve hunharca soaring yapma şansı elde ettiler. Daha sonra otelden ayrılıp Ankara yollarında bulduk kendimizi edindiğimiz tecrübeler ve güzel anılarla birlikte tabii.