4 Aralık Cumartesi - HATIRA

 Herkese merhaba : )

Sabah her zamankinden daha erken odanın yolunu tuttuk. Tartıldık ve malzemelerimizi araçlara yerleştirdik. Sinan Haholu hocamız da bize eşlik ettiği için heyecanlıydık. Hatıra tepesine doğru yola çıktık. Bugün bizleri boğa burcu inadı sertliğinde bir hava karşıladı. Başlangıçlarla yer çalışması denedik fakat hava inat olmakta kararlıydı. Kulüp pilotu arkadaşlarımız soring için tepeye çıktılar fakat orada daha da inattı hava. Berke eğitmenimiz uçtu sadece. Gözlem yapma şansı bulduk. Başlangıç arkadaşlarımızdan ilk defa kulak kapatmayı canlı izleyenler oldu. 




Yer de ise kulüp pilotu arkadaşlarımız ters çalıştı. Hava iyice inatlaştıkça sadece Sinan ve Berke eğitmenimiz ters çalıştı. 





Tepede, Hatıra'nın diğer tarafına geçip bir nebze de olsa içimizi oyunlarla ısıtmaya çalıştık. Ardından aşağı inip ters çalışmalarını gözlemleme şansımız oldu. Son bir umut başlangıçlar az da olsa düz çalıştı fakat boğa hava tüm içini kırmızı pelerine dökecekmiş gibi yaklaşacak oldu. Bizler de kanatlarımızı katlayarak odanın yolunu tuttuk. Gözlem yapma şansımız olan verimli etkinliğimizi brifingimiz de konuşarak günü sonlandırdık.