24 Ekim Pazar - RACON

 Herkese merhaba : )

Bugün de adını pazar gününe yazdıran yeni arkadaşlarımızla odamızda toplandık. Tartıldık ve malzemelerimizi araca yerleştirdikten sonra yola çıktık. Dün olduğu gibi bugün de rüzgarı karşılayan Racon tepesine gittik ve gene havada heyecanlı bir esinti vardı. Merakla bekleyen yeni arkadaşlarımız için brifing yapıldı. Eski arkadaşlarımız bir ön gösterim ile yer çalışmasını gösterdi. Sonra herkes çalışacağı eğitmenlerin ve kanadın yanına geçti, çalışmalar tüm hızıyla başladı. 


Öğlen yemek yemek ve tanışmak için çemberimizi oluşturduk. Sonra ise maalesef hava durumu başlangıçların yer çalışması için uygun değildi. Eğitmenlerimiz ile beraber tepeyi merak eden yeni arkadaşlarımızla beraber Racon tepeyi tırmandık. Aşağıda kalan arkadaşlarımız oyun oynadı. Tepede vampir ve köylü oynandı. Eğitmenlerimiz Berke ve Mert Efe uçtu. Büyük hayranlıkla ve heyecanla onları izledik. Adeta yolda kol kola yürüyüp sohbet eden arkadaşlar gibi havada süzüldüler. Bu keyifli seyrimizin sonunda tekrar aşağıya indik








Gün batımının yaklaştı vakitlerde, kulüp pilotlarımız ters çalıştı. Ardından kanatlarımızı katladık ve malzemelerimizi araca yerleştirdik. Dönüş yolculuğumuz başladığında gene karınlar açtı :) Yemeklerimizi yedik ve dinlendik. Ardından kulüp odamıza geldiğimizde malzemelerimizi araçtan çıkarıp odaya yerleştirdik. Brifingimiz ile günü sonlandırdık.