23 Ekim Cumartesi- RACON

 Herkese merhaba : )

Bugün, aramıza katılan yeni arkadaşlarımızla ilk etkinliğimizi gerçekleştirdik. Zorlu bir sınavdan sonra, sınavı geçen yeni topluluk üyelerimiz, teorik derslerde gördükleri kanatlar ile birebir tanışmayı dört gözle bekliyorlardı. Sabahın erken saatinde uçuş sevgisi ile odanın yolunu tuttuk. Odada tartıldık ve malzemelerimizi araca yerleştirdik. Meraklı ve heyecanlı gözlerle servislerde yerimizi aldık. Gölbaşı Racon tepesine doğru yola çıktık. Tepeye vardığımızda brifing yapıldı. Yeni arkadaşlarımıza, harnes ve kanat tanıtıldı ardından yer çalışmasının nasıl olacağı eski arkadaşlarımız tarafından canlandırıldı. Sonra herkesin çalışacağı kanatlar ve eğitmenlerle beraber listeler okundu. Herkes çalışacağı kanadın yanına gitti, adeta kanatlarıyla dans sıralarını bekliyorlardı. Beklenen an iyice yaklaşmıştı.  Sanki tatlı bir rüzgar değil heyecan esiyordu yüzümüze. Kuşanan arkadaşlarımız 'Hazırsan Koş!' komutu ile beraber kanatları ile tanıştılar. Bazen kanatlara direndiler, slaytları anlamaya çalıştılar. Tıpkı dans figürlerini karıştırıp partnerinin ayağına basan dansçılar gibi başta sendelediler fakat güçlerinin yettiği kadar koştular ve çabaladılar. Çalışmalara başladıkça, daha çok çalışmak için hevesleri arttı. 



Öğle saati olduğunda geleneksel tanışma ve yemek yeme çemberimizi yaptık. Yemekler yenildi, herkes kendini tanıttı. Ardından ninja oynandı ve kulüp pilotlarımız ters çalıştı.



Öğleden sonra, yer çalışmasına devam edildi ve kulüp pilotu adayı olan arkadaşlarımız uçtular. Eski arkadaşlarımızın uçuşlarını, yeni arkadaşlarımız merak ve hayranlıkla izliyorlardı. Günün sonunda herkes bir hayli yorulmuştu, artık toplanma zamanı geldi. Kanatlarımızı nasıl katladığımızı yeni arkadaşlarımıza anlatarak katladık. Malzemelerimizi araca yükledikten sonra, geri dönüş yolculuğumuz başladı. Serviste, yorgunluğumuzun üstüne yediğimiz yemekler ayrı bir lezzetli geldi. Kulüp odamıza geldik ve malzemeleri indirip odaya yerleştirdikten sonra gün sonu brifingimizi yaptık. İlk etkinlik yorumları alındı, herkes yorgun ama bir o kadar mutlu odadan ayrıldı.