17 Aralık Cumartesi Hatıra

 

Hatıra’ya iner inmez dilime şu dizler takılmıştı:

“Sarmış ufuklarını senin gene inatçı bir duman

Beyaz bir karanlık ki, gittikçe artan”

Bembeyaz sisle kaplıydı tepenin etrafı. Bir hüzün perdesi adeta… Âh kayboluverse, şu gamlı gönüllerimiz bir tutam huzur buluverse. Çok şey mi istiyoruz Tanrım! Hikmetinden sual olunmaz.

 

Baktık kaybolacağı yok, zor zamanlar için ayırdığımız oyunu da göstermenin zamanı gelmişti (dikkat vertigo tehlikesi). Gayet basit bir oyundu. Kulak memesi çapraz şekilde tutarak dönülür ve 10 metre ilerideki hedefi ilk alan kazanır. (Hedefi ıskalayıp yüz üstü çamura düşenler için sorumluluk kabul etmiyoruz).

Nerdeyse iki tur oynamamıza rağmen sis bir türlü dağılmak bilmiyordu. İşin romantizm boyutu kaçmaya başlamıştı artık. Neyse dedik ve tüm oyunlarımızı tüketmeye yemin ettik. Bu zamana kadarki en kalabalık vampir köylümüzü oynadık (Tam 7 tane vampir vardı). Bir bir vampir avına başlamıştık ki karambole bir şekilde soytarıya astırarak oyuna erken veda etmiştik. Biz en iyisi sinyal’den devam edelim dedik ve bu sefer kesinlikle hilesiz(!) bir biçimde hakkımızla oynamaya başladık.

Ee bu oyun da bitmişti sırada ne var?? (Yoksa yasaklı oyun mu?) Homurdanmalar yavaş yavaş başlayacak gibiyken aniden sis dağıldı ve haşmetlimiz yüzünü göstermeye başladı. Derin bir oh çektik ve malzemeleri sırtlanıp vakit kaybetmeden tepeye çıktık.

Her ne kadar oldukça vakit kaybetmiş olsak da herkesin uçuş yaptığı bir gün olmuştu. Olumsuz hava koşulları sayesinde parawaiting skillerimizi geliştirdiğimiz bir günün ardından geriye kalan sis yüzünden nemlenmiş kanatlar (şu an odada açık bir vaziyette katlanmayı bekliyor), çamurlu ayakkabılar ve dahi pantolonlar, yorgun ve uykulu gözler (hep seni bekler), ve ilk uçuşunu yapmış şaşkın suratlar…

 


Killa Hakan pozumuz 
"arabanı tararım/akıllara zararım"

Kardeşim ne hilesi, elektriğimiz iyi diyorum.

Veysel Başkan'la hatıra

Emre'ye uyguladığımız mobbing meyvelerini verdi. Şovunu yaptı. Haftaya şanslı kişi kim??


Karizma halis mi? (Evet)

Ölme KARABAŞŞŞ

 


Bizim cesaretimizin zekatı hepinizi cesur yapar