26 Aralık Pazar - HATIRA

 

Biz mi çok üşüyorduk yoksa bugün dünden de mi soğuk. Bu sorunun cevabını düşünerek Hatıra’ya gittik. Otobüsten iner inmez rüzgar içimize içimize eserek bizi karşıladı. Ya nasip deyip başladık tepeyi tırmanmaya. Rüzgar sert olduğu için günün ilk uçuşlarını eğitmenlerimiz Berke ve Mert Efe yaptı. Üstümüzde yan yana soaring yapmaya başladılar. Bizim için de faydalı bir gözlem yapma fırsatı doğdu. Brandayı üstümüze çekerek eğitmenlerimizi izlemeye koyulduk. Böylece bir nebze rüzgarı kesebiliyorduk. 







Daha sonrasında eğitmenlerimiz tepeye indi ve kulüp pilotu arkadaşlarımız kuşanıp uçmaya başladılar. Onlar da kanatı tepede tutma, soaring ve tepeye iniş gibi çalışmaları yaptılar.







 Öğlene doğru çalışmalar sona erdi ve yemeğimizi yedik. Yemekten sonra bir süre daha rüzgarın azalmasını bekledik ancak eğitmenlerimiz son hava durumu verilerine de bakarak öğleden sonra eğitimi sonlandırdılar. Her ne kadar başlangıç eğitimi için iyi bir hava olmasa da eğitmenlerimiz ve kulüp pilotu arkadaşlarımız için verimli bir gün oldu. Hava kararmadan odaya dönmüştük. Brifingimizi yapıp bugünü de noktaladık.

                                                                        yoooo sıcahh



5 dakkaaa dahaaa



ne ölmesi ya bayılmışızz