26.10.2013-RACON-

Başlangıçlarla beraber düştük Racon’un yollarına.Varır varmaz kısa bir brifingin ardından tüm hızla çalışmalara başladık.Rüzgar zayıftı ve bu durum öğrenme aşaması için zorlu koşullar oluşturuyordu.Ama her şeye rağmen yeni arkadaşlarımız hızlı koşarak ve iyi göğüs basmaya çalışarak zayıf koşulları değerlendirmeyi bildiler.Onlar kanat çekip yorulurken eskiler de kanatlarının arkalarında durarak yardımcı oldular.Bohça yapmayı,ip kontrolünü kısacası başlangıçların tepeye çıkma zamanı gelip uçuş için kuşandıklarında bilmeleri gereken şeyleri gösterdiler. Derken yavaş yavaş yorulmaya başlamıştık .
Öğe vati hep birlikte yemek molası verdik.Sohbet eşliğinde hep birlikte yemeğimizi yedik.Racon’un bugün bize sunduğu güzel havayı kaçırmamak için de fazla oyalanmadan çalışmalara tam gaz devam ettik.Racon’u fazlasıyla tavaf ettik.Rüzgar özelikle akşama doğru sürekli yön değiştiriyordu ve bizde rüzgara ayak uydurmak zorunda kalıyorduk.Yine de tüm zorluklara rağmen yeni arkadaşlarımız için oldukça güzel bir etkinlik oldu.
Sayıca fazlaydılar ama günü iyi değerlendirmiş olduğumuzdan dolayı tüm arkadaşlarımız birkaç sefer kuşanıp kanat çekebilme fırsatı buldu:)