28 Ekim etkinliği

Pazar günü odada toplanıp malzemelerimizi yükledik araca. herkes araçtaydı ama unutulan birşey vardı; kilo limitlerine göre dağılım yapmak için kiloların tartılması gerekiyordu. Herkes tartıldıktan sonra tekrar araca bindik. Yine ilk uçuşları yapmak, yaptırmak umuduyla yola koyulduk. Tuğba o gün araçtaki tek eğitmen olduğu için biraz endişeliydi yetişememek, yetiştiremek düşüncesi içersinde... Ama bilmediği bişey vardı. O birrrrrr darda kalanların yardımcısı, o birrrrrr uçuş ustasıııııı o birrrr.... O Serhattttt.... Raconda herzamanki gibi bize yardımcı olmak üzere hazır ve nazır bulunmaktaydı. İyi ki varsın Serhat.

Araçta kilo limitlerine göre arkadaşların kanatlara dağılımı yapıldı. Raconda 3 grup halinde çalışmalara başlanıldı. Ama bi terslik vardı... Rüzgar yer çalışması yapmaya yeterli derece esmiyordu :( Ara ara esintiler haricinde öğleden sonraya kadar oturak alemi yaptık.

Öğleden sonra yine o paramotor geldi. Sağolsun Serhat o işi de çözdü bizim için... Ayrıntıları ilerleyen fotoğraflarda, fotoroman bölümünde görebilirsiniz.

Akşama doğru eğimden çalışmalar yapıldı. Uçuş sayısı cumartesi günü gibi verimli değildi. Bi bkıma rüzgarın gazabına uğradık. Rüzgarın istenildiği gibi olmamasına rağmen güzel bir gündü. Daha güzel, daha bol uçuşlu günler var önümüzde, o günlerde buluşmak üzere...


Tuğba grupları belirlerken, kara kara düşünüyor...

Yer çalışmaları...









Oturak alemi









FOTOROMAN BÖLÜMÜ