27 Ekim - Yeni Sezon

    26 Ekim Cuma günü toplantıda herkesin gözleri eğitmenlerin üzerindeydi. Bir önceki hafta yağışlardan dolayı etkinlik olmamış, tüm yeni üyelerin ağızları sular içinde bu haftaki haberi bekliyordu. "Belki bu hafta" diye içlerinden geçiriyordu başlangıçlar. İlk kez kuşama girmenin, ilk kez kanat çekmenin heyecanını yaşayacaklardı belki de. Herkes pür dikkat gözlerini eğitmene dikmiş beklerken o kelimeler yuvarlanır eğitmenin ağzından, "Hafta sonu etkinlik var arkadaşlar."
    27 Ekim cumartesi sabahı odaya akın akın öğrenci gelmeye başladı. Bir karmaşa hakim ortama. Birileri var koşuşturuyorlar, birileri var tartılıyorlar, birileri var "yahu ne oluyor" bakışları içinde etrafı izliyorlar sessizce. Kimileri bir işin ucundan tutmak istiyor ancak ayak bağı olurum endişesi ile eski üyelere kaçamak bakışlar atıyor. Etrafta uçuşuyor sayılar, kasklar, buzzlar, mojolar...
   İşte böyle başladı 2018-2019 yılının ilk etkinliği. Yeni bir döneme girmiş, yeni üyeler ile etkinlik için hazırlık yapılıyordu. Saatlar 8.37'yi gösterdiğinde 33 yeni, 14 eski üye eğitmenler eşliğinde hareket etti. İki büyük servis Gölbaşı'nın yollunu tuttu.
  Evde hazırlanmış böreklerin çiğ köftelerin kokusu sardı servisi. Ne kadar sürecek soruları arasından varıldı yamaca. Komut verildi ve kafile başladı çalışma alanına doğru göçüne.
  Heyecanlı üyeler başladılar yer çalışmaya ama... öyle kolay olmadı. Slide'lar la boğuşanlar, iri kayalar ile güreşenler azimle aştılar bu zorlukları. Kimisinin kolları morlu kimisinin yüzleri kırmızı bitirdiler bu günü alın teriyle. Başarmanın verdiği haz ile döndü hepsi okula. Gazi Havacılık üyesi olmanın gururu vardı yüzlerinde.


Çiğ Köfte Yapıldı

 Kurabiyeler Hazırlandı
 Kekler Pişirildi

Vee çalışılacak alana göç başlar...

 Ee tabiki hazırlanan kek, kurabiye de öğle arasında yendi