28-29 Eylül 2013 - Teorik Eğitimler

Gazi Üniversitesi Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi Teorik Dersleri;
Cumartesi ve Pazar günleri  09:00 ‘da Gazi Otomotiv Mühendisliği Bölümünde yapılacaktır.
 
* Derslere katılım zorunludur.
* Kitapçıklarınızı getirmeyi unutmayınız.
* Kayıt yaptırmamis kişiler sınava alınmayacaktır
 

22.09.2013 RACON


Bugün de rüzgara esir düşüp racon' da bulduk kendimizi. Kısa bir bekleyişin ardından Cplerle ters çalışmalar başladı. Birkaç saat süren bu çalışmaların ardından ara verdik. Yine Gazi Havacılık olarak hazırlıklı gelmiştik . Mangalımızı yaktık,çayımızı demledik , sucuklarımızı pişirip yedik. Ardından sürpriz bir doğum günü partisi yapıldı ve arkadaşımızın doğum günü kutlandı. Böylece havanın uygun olmasını beklerken bu bekleyişi eğlenceli ve tabiki de birlik ve beraberlik içinde geçirmiş oldukJ
Eğlenceli geçen saatlerin ardından akşama doğru cplerle sert rüzgarda ters çalışmalar yapıldı. Etkinliğin son saatlerinde de eski başlangıçlarla düz kalkış çalışmaları tekrarlandı.
Başta cpler için olmak üzere verimli bir gündüJ






 doğum günü çocukları :)





gün içinde eğitmenlerimiz tepeye çıkıp kendi uçuşlarını da gerçekleştirdi..






21.09.2013 RACON


Bir rüzgar bizi alıp savurdu yine Racon'a. Sabah demedik soğuk demedik uyku demedik düştük yollara. Amaç belli yer çalışmak ...  Racon’a varır varmaz başladık kuşanmaya. Hava koşulları bizim düz çekmemiz için uygundu. Ver coşkuyu deyip basabildiğimiz kadar göğüs bastık neyse herkes sırayla düz kalkış çalışması yaptı. Ardından da önce cp lerle sonra da eski başlangıçlarla ters kalkış çalışmaları başladı.  Öğle vakitlerinde rüzgarın iyice sertleşmesi nedeniyle çalışmalara ara verildi. Günü en verimli şekilde değerlendirmeye çalıştık.