10.11.2013 -HATIRA-

Başlangıçlarla beraber ilk defa Hatıra’ya geldik. Kısa bir brifingin ardından yer çalışmaları başladı. Bu sırada eskilerle beraber tepeye çıktık ve hava da müsaade ettikçe uçuşlarımızı yaptık. Yer çalışmasını tamamlayanlar da bu sırada birer birer tepeye doğru çıkmaya başladılar. Öğlene kadar başlangıç uçuşları yapıldı. Öğlen termikleriyle beraber başlangıç uçuşlarına ara verildi ve yemek molası verdik. Kısa süre sonra uçuşlara tekrar döndük. Hava koşullarına göre başlangıçlar uçtular,rüzgar sertliğine göre de eskiler uçuşlarını yaptılar. Gün boyu hava oldukça güzeldi. Hepsi iki sorti uçuş yaptı hatta üçüncü sortisini yapan birkaç şanslı arkadaşımız bile vardı. Her etkinlik sonunda olduğu gibi aşağıda yer çalıştıran ekiple otobüs uçuşları gerçekleştirildi. 
Düne göre oldukça verimli bir gün oldu özellikle başlangıçlar için J














9.11.2013 -RECAİ-

Bugün de rüzgar bizi Recai’ye savurdu. Başlangıçlarla daha önce yer çalışması için gitmiştik ama bu sefer tepeyi daha yakından görmüş oldular. Eskiler ve ilk uçuşlarını yapmış birkaç başlangıç arkadaşla birlikte tepeyi tırmandık. Rüzgar yönü biraz kararsızdı. Zaten gün boyu tepeyi tavaf edip durduk. Kendimize bir yer bulunca yavaş yavaş uçuşlarımıza başladık. Hava koşullarına göre bazen eskiler bazen yeniler uçuşlarını yapıyorlardı. Öğlen vakti ufak ufak termikler kopmaya başlayınca başlangıç uçuşlarına ara verildi. İlerleyen zamanlarda rüzgar iyice sertleşince aşağıda yer çalışmalarına da ara verildi. Eğitmenler ve birkaç tecrübeli arkadaşlarla uçuşlar devam etti . kimi soaring bandını kullanarak uçtular kimi kanatla beraber yamaca tırmanma çalışması yaptılar. Gün sonuna doğru rüzgarın biraz hafiflemesiyle otobüs uçuşları yapıldı ve etkinlik tamamlanmış oldu J

Yer çalışmasını tamamlayıp tepede bulunan başlangıç arkadaşlarımızdan uçamayanlar oldu ne yazık ki ama genel olarak herkesin birer uçuş yapabildiği bir etkinlik oldu.















küçük ve şanslı misafirimizle beraber tandem uçuşu :)




Ohh ! Maşallahhh:)