Merhaba 2014

Gazi Havacılık klasiği olarak yeni yıla hep beraber girmek istedik. Geçen yıl olduğu gibi bize bu yıl da ev sahipliği yapan Serkan arkadaşımızın evinde toplandık. Üç dört kişilik bir grup erkenden toplandı ve tüm alış-verişi yaptı. Gastronomi okuyan yemek konusunda hünerli olan arkadaşımız bizlere kendi elleriyle yemek yaptı. Mutfakta geçirmiş olduğu sekiz saatlik bir çabaya değdi ve bizlere güzel bir sofra kurdu. Hep beraber yılın son yemeğini yedik ardından oyunlar oynamaya başladık. Müzik eşliğinde dans ederken zaman su gibi akıp geçti ve kendimizi geri sayım yaparken bulduk. Kimsenin uyumaya pek de niyeti yoktu ki bu yıl gece biraz uzun sürdü. Müzik,dans,sohbet-muhabbet,iskambil oyunları derken eğlenceli geçen dakikaların ardından partiyi sonlandırdık ve kendimize bulduğumuz ilk yerde uyuduk :) En az yılbaşı partisi kadar eğlenceli olan bir de sabah kahvaltısı faslı vardı. Akşam bize yemekler mezeler yapıp hünerlerini gösteren arkadaşımız kahvaltıda da marifetlerini gösterdi. Bizlere hazırladığı sofrada güzel bir kahvaltı yaptık. Kaldığımız evi de güzelce temizledik ve hep beraber biraz daha vakit geçirdik. Oyunlar oynadık,video izledik derken yavaş yavaş dağılmaya başladık.
 Yeni yılda Gazi Havacılık'ın birlik beraberlik içinde bol uçuşlu,neşeli etkinlikler geçirmesi dileğiyle...



















29 Aralık 2013 -Recai-

2013 senesinin son etkinliğinde rüzgar bizi Recai'ye savurdu. Başta uçuş için uygun olan rüzgar sonradan sertleşince uçuşlara ara vermek zorunda kaldık. Ayrıca ara ara da yağmur çiseliyordu. Çiselemenin bitmesini beklerken yine güzel güzel oyunlar oynadık. Bir ara hep beraber yere inip bu yılın başlangıçlarına ters kalkış gösterdik. Ters çalışma umuduyla yere indik bu sefer de yerde rüzgar hafifledi. Vakit kaybetmeden tekrar tepeye çıktık. Birer birer uçuşlar başladı. Bugün ilk uçuşunu yapan bir arkadaşımız da vardı. Gün içinde yağmur çiselemesinden fırsat buldukça yer çalıştı ve yer eğitimini tamamlayınca da tepeye çıkarak uçuşunu gerçekleştirdi :) Gün için de hemen hemen herkes birer uçuş gerçekleştirmiş oldu :)


28 Aralık 2013 -Hatıra ve Recai-

Önce kendimizi Hatıra'da bulduk. Rüzgar tepeyi tam karşılamıyordu biz de rüzgar yönünün oturmasını bekledik. Bu zaman diliminde de Gazi Havacılık olarak boş durmadık kendi aramızda kar topu savaşı yaptık. Hatıra'dan bize bugün için uçuş çıkmayacağını da anlayınca otobüslerimize binip Recai'ye doğru yola koyulduk. Recai'de rüzgar ilk başta bizi memnun etse de sonrasında pek de yüzümüzü güldürmedi. Birkaç şanslı arkadaşımızın uçuşuna izin verdikten sonra hava epey sertleşti. Bir grup cp adayı da ters çalışma yapabilmek için aşağıya indi. Bu durum da çok uzun sürmedi.Artan darbelerle beraber yer çalışmaları da kısa sürdü. Günün geri kalan zamanını da sohbet muhabbet eşliğinde bekleyerek geçirdik. Bugünün en güzel yanlarından biri de yeni kanadımız element 2 nin  aramıza katılmış olmasıydı. Eğitmenimiz de yeni kanadımzla birkaç uçuş gerçekleştirdi. Genel anlamda patlak bir gün olsa da uçabilen birkaç şanslı isim vardı. Uçuş dolu olmasa da keyifli bir etkinlik oldu diyebilirim :)







Yeni kanadımız Element2 kulübümüze hayırlı uğurlu olsun :)










Yine kuşanan bir Alper ve devamında patlayan bir etkinlik :)