4 Ekim Cumartesi- HATIRA


Günün erken saatlerinde hevesli 30 kişi olarak bir araya geldik. Tartılıp malzemelerimizi araca yerleştirdik ve  Hatıra Tepesi'ne doğru yol aldık. Gün, gökyüzünün derin mavisinin altında uyanmış gibiydi. Hafif rüzgar, bize tıpkı doğanın bir parçasıymışız gibi hissettirdi , ve bu güzel güne başlamış olduk. 

Aramızda etkinliğe ilk defa katılan arkadaşlarımız vardı ve onların heyecanı tüm yüzlerinden okunuyordu. Kanatların başında malzemelerimizi tanıttık ve yer çalışmasına başladık.

Sabah yer çalışması için yeterli olan rüzgar yavaş yavaş şiddetini artırıyordu. Öğlene kadar en verimli şekilde yer çalışmasını tamamladık. Öğle arasında tanışmadığımız yeni arkadaşlarımızla da tanışıp portakal sevgimizi tüm kulübe yaydık:)

                        



 







   Kulübümüzün yeni kamerasını bir deneyelimmm












Bi de yakından çek bakim 



--Biz bu piyasaya yeni gelmedik geri geldik dedi--











Piyasanın Hakimi



Kısa süren öğle arasından sonra kp pilotlarımız uçuşlarını gerçekleştirmek için yamacı görmek isteyen tüm arkadaşlarımızla beraber tepeye çıktı. Yeni arkadaşlarımız bu renk cümbüşünü izleyerek kanat fiyatlarına bakmaya başladılar.


 


Bazılarımız için verimli bazılarımız için de günü kurtaracak uçuşların ardından aşağı indik.













Kanadın verdiği mutlulukla 4 kere gülen😁 Kaan

 (Videoyu koyarken sürekli güldüm😂😂)

 Hala gülerek bloğu yazmaya devam ediyorum.. Uçuşların ardından ters çalışmaları için uygun bir hava vardı. Harnesleri kuşanıp duvarımızı yaptık.






                                                                                                        












Gitme Hatıra'da kal diyeydimm

--ama gün sonu gelmişti 

 Herkesin çalışma şansının olduğu güzel etkinlik güneşin bize veda etmesiyle bitmişti.Malzemelerimizi servise bindirip odaya doğru yol aldık. Odada günün değerlendirmesini yaptıktan sonra haftaya görüşmek üzere ayrıldık.