Sınav Sonuçları Açıklandı

Beklediğimiz sınav sonuçları açıklandı. Geçen herkesi tebrik ederiz,kalan arkadaşlarımıza da bir sonraki sınavda başarılar dileriz..


Başlangıçlar:
Kalanlar;
Buse 75,8 A.D.
Şeyma 72,2 A.D.
Yusuf 66,7
Atilla 66,4
İrfan 61,5
Ronay 55,1

Geçenler;
Melih 90,5
Atakan 87,8
Mustafa 85
Ali 81,1
Burcu 77,6
Yasin 75,9
Serkan 73,1
Burak Ömer 70,1
Nazlı 70,1



Kulüp Pilotu Adayları ve Aktif Üyeler:
Kalanlar: 
Ömer Faruk Aver 63
Fatih Yazıcı 77
Aslıhan Ümit 86 A.D.

Geçenler:
İlknur 98
Gizem 97
Efe 92,75
Selçuk 94,25
Büşra 94
Alp 94,75
Ömer Faruk 92,5
Deniz 90,75
Elif 90,5
Taha 89,75
Ümit 89,25
Hamit 85
Ezgi 84,5
Büşra Kaçmaz 75

A.D. = Acil Durum Sorularındaki Hatalardan Dolayı Kalanlar

23 Mart 2014-hatıra-

Kendimizi yine hatıra’da bulduk. Etkinliğe önce başlangıç uçuşlarıyla başladık. Birkaç şanslı arkadaşımız uçuşlarını yaptıktan sonra yine beklemeye koyulduk. Hava şartlarının dünden pek farı yoktu. Gün boyu açık havanın etkisiyle darbeler arttı ve ara verdik. Tepede beklemeyelim dedik ve aşağıya indik. Zaten etkinliğe gelirken mangal organizasyonu yapmıştık. Madem patladık piknik faslına geçelim dedik. Semaverde çayımızı demledik,sucuklarımızı pişirdik ve oyunlarımızı oynadık. Yakar top, voleybol derken eğlenceli bir etkinlik oldu. Bu yıl başlayan arkadaşlarımızla da ilk mangal keyfimiz oldu. Zaman ilerleyince cp adayları ile ters çalışmaları başladı. Kısa süren çalışmanın ardından “Acaba Racon’a mı taşınsak?” diye düşündük ve toplanma hazırlıklarına başladık. Sonra rüzgar hatıra’yı karşılar gibi olunca burda kalmaya karar verdik. Kalan zamanda rüzgar uygun olunca aktif ve cp lerle gün sonu uçuşlarımızı gerçekleştirdik. Amaç hedefe inmekti ve bugün inebilen olmadı J hep beraber kanatlarımızı katladık ve etkinliğimizi sonlandırdık.  












22 Mart 2014-hatıra-

Haftasonu geldi, bizler de toplaşıp aracımıza bindik ve kendimizi hatıra’da bulduk. Eşyalarımızı sırtlanıp tepeyi tırmandık. etkinliğe önce başlangıç uçuşlarıyla başladık. Güneşin etkisiyle termik aktiviteleri kendisini göstermeye başlayınca başlangıç uçuşlarına ara verdik ve cp adayları ile ters kalkış yamaca iniş denemeleri yapıldı. İlerleyen zamanlarda darbelerin şiddetlenip türbülansın artmasıyla uçuşlarımıza ara verdik. Boş durmadık oyunlar oynadık, selfie denemeleri yaptık , vakit bol olunca yeni oyunlar da keşfettik. Sohbet, muhabbet,eğlence dolu geçen dakikaların ardından uçuşlara devam ettik. Akşam havanın uçuş için uygun olması en çok da Papatya arkadaşımıza yaradıJ nihayet ilk uçuşunu yaptı ve Gazi havacılık olarak mutlu olduk. Kendisine kanat alan arkadaşımız da kanadını ilk bu etkinlikte açtı ve ilk uçuşunu gerçekleştirdiJ günü başlangıç uçuşlarıyla sonlandırdıkJ uzunca bir süre ara vermiş olsak da verimli bir etkinlik oldu. Hem eğlendik, hem uçtuk, hem ilk deneyimler derken bir yandan da havayı gözlemleme şansımız da oldu. J



                                   yeni kanadıyla Ezgi ve gözbebeği Arcus 6 :)