PWC- Erzincan

31 Ağustos 7 Eylül tarihlerinde World Cup ‘ın   Erzincan ayağı gerçekleştirildi. Tecrübeli pilotların katıldığı yarışmada 5 task yapıldı. Eğitmenlerimizden Serdar Tur’un da katıldığı yarışmada  eğitmenimiz genel klasmanda 54’üncü oldu. Eğitmenlerimizden Merve Gülşah Arslan da winddummy olarak katılmıştır.








15.09.2013 RACON


Yaz aylarının bitmesiyle birlikte bizim de bekleyişimiz sona erdi ve nihayet hep beraber yamaç günlerimize geri döndük. Sezonun açılışını yapmak üzere çıktık yola ve kendimizi Racon’da bulduk.Racon’a verdığımızda hasretli bekleyişimiz henüz bitmiş sayılmazdı.Ne yazık ki rüzgar biraz şiddetliydi. Biz de bu zamanları mangal yakıp sucuklarımızı pişirerek değerlendirdik. Çayımızı demledik ,sohbet,muhabbet derken güzel bir hasret giderdik.
Tabi bu arada yavaş yavaş akşam saatleri yaklaşıyordu.Rüzgarın daha uygun olmasıyla önce ters çalışmalar başladı. Ardından bir süredir yamaca ara vermiş olanlarla hatırlatma amacı düz kalkış çalışmaları başladı. Herkes birkaç defa kalkış denemesi yapabilme fırsatı buldu vee böylece beklenen  an gelmiş oldu :)
Ardından günümüzü sonlandırdık ve çok fazla çalışacak vakit bulamasak da Racon' dan mutlu ayrıldık. Her etkinlik sonunda olduğu gibi odaya doğru yola koyulduk.
Açılışı da yaptığımıza göre  devamınında da gazi havacılık üyeleri ile birlikte güzel ,verimli etkinlikler dileriz J