6.10.2013 RACON

Bugün yepyeni arkadaşlarımızla beraber koyulduk yola .Epey de kalabalıktık. Oda adeta ana baba günüydü desem yeridir.Yeni arkadaşlarımızı ilk etkinliklerinde Racon ağırladı J Önce kısa bir brifin yapıldı ardından eskilerden bir arkadaş yer çalışmlarının nasıl yapılacağını kuşanarak gösterdi. Ardından herkesin merakla ve hevesle beklediği an geldi. Yeni arkadaşlarımız birer birer kuşanmaya başladılar. Sırayla kanat çeken arkadaşlar bu işin göründüğü kadar kolay olmadığını da az çok anladılar. Ne yazık ki kanatla ilk buluşmaları o kadar da uzun sürmedi.Rüzgar sertleşti ve bekleyemeye başladılar. Hep beraber daire oluşturduk ve hem tanıştık hem yemek yedik güzel bir kaynaşma ortamı oluşturduk. Havanın yumuşayacağı yoktu bu sebeple eski cp ler ters çalışmaya başladılar. Başlangıçlar da kendi aralarında yakar top ,futbol falan oynarak vakit geçirdiler. Gün sonunda  yeni arkadaşlarımızın umduğundan da eğlenceli vakit geçirdikleri etkinlik oldu J





5.10.2013 RACON


Düştük yine yollara bu sefer de kendimizi Racon’da bulduk. Rüzgarın sertliğinden dolayı yeni arkadaşlarımız aramızda yoktu. Yeni başlayanlar için fazla sertti. Ama yine de iki gönüllü arkadaşlarımız diğerlerinden önce yamacın havasını solumak istediler ve bu etkinliğimizde misafirimiz oldular.Racon’a vardığımızda ilk olarak eski cpler yer çalışmasına başladılar.Hvanın iyi ce sertleşmesiyle hep beraber mangalımızı yaktık. Bu yıl zaten mangal işini iyice adet haline getirdik. Malum bu yıl rüzgar bizi sert karşıladı. Rüzgarı beklerken yaptıklarımız sadece mangalla sınırlı kalmadı;oyunlarımızı oynadık,sohbet muhabbet derken bekleyişimize eğlence kattık.Epey de donduk:) ne yazık ki hava soğuktu. Özellikle yeni arkadaşlarımız o konuda hazırlıksız yakalandılar ama ertesi günkü etkinlik için onlara da tecrübe oldu. Derken akşam üstü rüzgar hafifledi yeni cplerle yer çalışmlaarı başladı.Gün boyu çalışma yapılamadı belki ama yine de dolu dolu bir etkinlik oldu.Bugünün misafirlerinin de keyif aldığı etkinlik oldu..









TANIŞMA TOPLANTISI

Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından hemen ilk cuma günü bundan sonraki etkinliklerimizde bizlerle beraber olacak kişilerle birlikte tanışa toplantısı düzenlendi. Toplantıda kulüp başkanımız,akademik danışman hocamız  ve eğitmenlerimiz konuşma yaptı. Önce kısa bir tanışma konuşmasının ardından yeni başlayanlara genel topluluk kuralları ve tüzük hakkında bilgi verildi. Yeni başlayanların yapması gerekenler anlatıldı. Konuşulması gerekenler anlatıldıktan sonra da haftasonu için etkinlik durumu konuşuldu. Gelmek isteyen yeni üyelerimizin de isimleri listeye eklendi ve ardından toplantı sonlandırıldı.