13 Nisan 2013(cumartesi) AYAŞ


Bu etkinliğimizde de Ayaş 'a doğru çıktık yola:)
Yeni cp adayları olarak Ayaş'ı ilk defa görecektik ve bundan dolayı sabahın erken saatinde içimizde bir heyecanla geldik odaya… Malzemelerimizin sınırlı sayıda olması nedeniyle sınavı geçen yeni cp adaylarımızın hepsi gelemedi ne yazık ki ..
 Erken saatte yola çıktık. 320 metre yükseklik heyecanlanmamıza neden oluyordu… Nihayet gelmiştik Ayaş’a ilk zamanlar rüzgâr arkadan estiği için uçuş yapamadık bu sırada eğitmenlerimiz yeni cp adaylarına bilgi verdiler.
 Evet, rüzgâr döndü ve kuşanmamız gerektiği söylendi… Beklediğimiz an:) Hemen kuşandık ve sıraylar yeni cp adayları olarak uçuş yapmaya başladık. Eğitmenlerimizin verdiği komutlar doğrultusunda ve irtifaya göre 360 lar attık ve uçuş planlaması yaparak hedefe yakın inmeye çalıştık. 360 ları ilk defa atıyor olmamız nedeniyle biraz heyecanlıydık. İlk uçuşlarımızdan sonra rahatladık ve yüksekliğin keyfini çıkarmaya başladık… Termikler sayesinde kimi arkadaşlarımız yüksekliklerine yükseklik bile kattılar:). Bu arada tecrübeli cp adaylarımız, yeni cp adaylarının uçamadığı havalarda da uçuşlarına devam ettiler…
Unutmadan bir de yedek atılmasına şahit olduk. Bu yedek atılma olayına rağmen çok keyifli ve bol uçuşlu bir gün geçirdik. Özellikle yeni cp adayları için ilk orta irtifa uçuşları ve ilk 360 denemeleri gerçekleştirilmiş oldu. Beklenenden de verimli geçen güzel bir etkinlik oldu.
  Ayaş etkinliklerinin devamını dört gözle bekliyoruz:)