Kulüp Pilotluğu Sınav Sonuçları

16 Mart Çarşamba akşamı yapılan kulüp pilotluğu sınavının merakla beklenen sonuçları nihayet bu akşam açıklandı.







Sınavı geçenler:
Kısmet Aslı Ilgın 90.5
Tunca Çeşmecioğlu 88
Ceylan Ünlü 82
Ali Can Bağrıyanık 81
Zeynep Sakallı 80
Tanju Aksoy 79.5
Ali Karataş 75
Abdurrahim Aktaş 75
Sibel Işıklı 70.5
Nedim Kahraman 70
Meryem Sen 70

Kalanlar:
Mehmet Emre Kutluca 72 (A.D.)*
Musa Kazım Derbent 68
Emre Kurt 66.5
Burak Emre Geçer 66.5
Sırma Gül Mısır 64.5
Mahmuthan Tunakaya 56.5
Yahya Burak Köse 54.5
Kübra Duyar 51
Caner Turan 44
Hüseyin Çalışkan 37.5

Eski Kulüp Pilotları:
Merve Gülşah Aslan 99
Hasan Ergelen 98
Pelin Özçelik 91
Alp Dinçer 89
Hülya Keçeci 86.5

*A.D: Acil Durumlar sorularındaki hata(lar)dan dolayı başarısız.

Sınavı geçenleri tebrik ediyoruz. Geçemeyenlerin de üzülmesine hiç gerek yok, bir sonraki sınavda başarılı olma şansınız hala var.

-

4.Geleneksel Elmadağ Kayma Etkinliği

Geleneksel olarak yapılan Elmadağ kayma etkinliğimiz huzurlarınızda:
Okulda yaşanan stres, ödevler, uzun zamandır uçamamak hepimizin içinde birikmiş olmalı ki çok eğlenceli bir etkinlik oldu. Otobüsten inip masum başlayan küçük kar topu savaşlarımız daha sonra bir arkadaşımızda çığ etkisi yaratmış olabilir. Biraz tırmanıp oluşturduğumuz yol çok canlar yaksa da aerodinamik havacılarımız çeşitli yarışmalarla kayışı daha da eğlenceli hale getirdi. Arada çanağını kıranlar, kaburgası yamulanlar, birkaç kişinin ağırlığı altında ezilenler olmuş olabilir.
Kaymaktan ve gülmekten yorgun düşen arkadaşlarımızla mangalı hazırladık. Çok bol malzememizle güzel bir ziyafet yaşadık. Yemeğin verdiği enerjiyle büyük çaplı bir kar topu savaşı daha gerçekleştirdik. Yere yatırılıp kara bulanmayan kimse kalmadı. Arada çanağım kırık diye yakayı kurtarmaya çalışanlar olabilir. Güneşin batışıyla yola koyulduk üzerimizde tatlı bir yorgunlukla.














-
-

Kulüp Pilotluğu Eğitimi (05-06 Mart)

Her sene başlangıç eğitiminden sonra gerçekleşen kulüp pilotluğu eğitimi bu yıl da, uçuş sayısı yeterli olan arkadaşlarımızın katılımıyla tamamlandı. Başlangıç eğitiminde de anlatılan Malzeme Bilgisi, Aerodinamik, Meteoroloji, Uçuş Tekniği ve Acil Durumlar dersleri daha geniş ve kapsamlı bilgilerle yeni kulüp pilotu adaylarına anlatıldı.






Malzeme Bilgisi ve Aerodinamik: Ufuk Uçar
Meteoroloji: Sinan Haholu
Uçuş Tekniği: Fatih Sarıtarla
Acil Durumlar: Serdar Tur
-
-

26-27 Şubat Racon Tepe - Hatıra Tepe

26 Şubat Cumartesi günü, hava koşullarının uçuş için sert olması nedeniyle eğitmenler ve kulüp pilotları kısa bir süre için ters çalıştılar. Biz de uçuş için pek iç açıcı olmayan bu günü mangal yapımıyla daha keyifli bir hale getirdik :)




27 Şubat Pazar günü, tüm arkadaşlarımız için çok verimli bir gün oldu. Hava koşullarının uygunluğuna göre eğitmenler, kulüp pilotları ve başlangıç öğrencileri kendilerine uygun havada sahaya çıkıp gökyüzünü hiç boş bırakmadılar. Uçmanın verdiği eşsiz hazla günü sonlandırdık.


Ozone Buzz Z3-Fatih

Delta-Serdar, Buzz Z3-Fatih, Mustang-Hülya

Poison-Samet

Delta-Serdar

Vibe-Gamze