21.11.2009 Cumartesi Etkinliği

.
21 Kasım Cumartesi günü GÜDAK Havacılık Birimi olarak yine Gölbaşı, Racon Tepe'deydik. Darbesiyle birlikte bazen 30 km/saat'lik şiddete ulaşan rüzgar, sadece ileri seviye pilotların uçmasına izin verdi. Bu havayı değerlendiren kulübümüz eğitmenleri, gün boyu saatlerce süren uçuşlar yaptılar. Uçuş umuduyla bekleyen başlangıç öğrencileri ise uçamasalar da gün boyu havada olan eğitmenlerini ve diğer pilotları gözlemleme fırsatı buldular.

Soğukta beklemece...

Birtakım atkı, bere, şapka, kapüşon kombinasyonu...

Fatih

Sinan ve Umut

Fatih ve Ertan

Soldan sağa: Sinan, Fatih, Umut, Ertan

Fatih

Sinan

Umut ve Ertan


















.

14.11.2009 Cumartesi Etkinliği

.
İlk haftalar tek güne isim yazdırabilen başlangıç öğrencileri için bu haftanın talihsiz grubu Cumartesi grubuydu. Hava tahminleri, kapalı bir hava, 4-5 knot civarı rüzgar gösteriyordu. Başlangıç uçuşları için bu ideal koşulları değerlendirmek isteyen tüm kulüpler Gölbaşı'ndaydı. Ancak gün boyu çiseleyen yağmur, uçuşa izin vermedi. Bu Cumartesi yağmurun azizliğine uğrayan uçarcalar etkinliğin erken iptal olması ile evlerine döndüler.

İğde ağacına dalanlar...







.

15.11.2009 Pazar Etkinliği

.
Geçtiğimiz Pazar günü hem başlangıçlar, hem de kulüp pilotları için çok verimli bir gün oldu. Gölbaşı, Racon tepede yapılan etkinlikte çok sayıda uçuş yaptık. Sabahtan uygun hava koşullarıyla başlayan uçuşlar akşama kadar devam etti. Birçok başlangıç 3'er uçuş yaptı. Öğlen sertleşen rüzgarda tecrübeli pilotlar da güzel uçuşlar çıkardı.




















































.