22-28 Eylül 2012 Erzincan Russian Open Cup Final

Yılın son yarışması ve bu yıl 3.sü düzenlenen Rusya Açık Şampiyonası (Russian Open Cup Final) Erzincan 'da gerçekleştirildi.Pilotlarımız her yarışmada olduğu gibi bu yarışmada da boy gösterdiler.22-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen yarışmaya kulübümüz pilotlarından Merve Gülşah Arslan ve Serdar Tur katıldı.

Yarışma süresince hava inanılmazdı.Bulut tabanı 4500-5000 m lere kadar çıkabiliyordu.Bu yıl tüm yarışmalarda olduğu gibi bu yarışmada da tasklar oldukça doyurucuydu.

Gazi Havacılık her zamanki gibi farkını ortaya koydu.
Kulüp eğitmenlerimizden Serdar Tur'un yarışmayı ilk 15te tamamlamıştır :) Bayanlardan ise Merve eğitmenimiz bayanlar 4.sü olarak bizleri oldukça iyi temsil etmiştir.Tüm pilotlarımızın başarılarının devamını diliyoruz :) 

Sonuçlar şöyle;

Genel sıralamada 
Serdar Tur 11.
Merve Gülşah Arslan 33. bayanlarda ise 4.olmuştur.

Yarışmanın videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
https://vimeo.com/50493339




29 Ekim Pazartesi Tohumlar

Bayram tatilini fırsat bilip etkinlik yapalım dedik ne güzel de yaptık.Bu seferki durağımız Tohumlar oldu.
Tohumlar hepimizin görmek istediği bir tepeydi.Zirveye çıktığımızda hava oldukça sertti bizler de bir süre gözlem yaptık.Daha sonra Ertan arkadaşımı kalkış yaparak hepimizi uçmaya teşvik etti.İleri seviye pilotlarımız soaring yaptılar geri kalan arkadaşlar da gözlem şansı yakaladı.

Bir süre sonra kalanlarla araçla aşağı indik ve hem mangalımızı yakabileceğimiz hem de yer çalışabileceğimiz bir yer bulduk.Kulüp pilotlarımız bir müddet ters çalıştılar ardından Umut arkadaşımızın yaptığı o lezzetli sucukları yedik hem karnımız doydu hem güldük eğlendik.

Geldik günün en güzel yerine.Tepede hava ters kalkışa uygundu ve kulüp pilotu arkadaşlarımız için soaring yapma vakti gelmişti.İlk soaringi olan arkadaşları heyecan verici bir bir deneyim bekliyordu.Sorunsuz bir şekilde gerçekleşen kalkışlar uzun süreli uçuşlarla daha da güzelleşti.

İyi vakit geçirdiğimiz ayrıca çoğu arkadaşımızın çalışma imkanı bulduğu verimli bir etkinlik daha sonlanmış oldu.Tohumlar'ı hepimiz çok sevdik daha nice etkinlikleri birlikte geçirmek dileğiyle :)