2 Haziran Cumartesi

Gazi Havacılık olarak Ayaş/Kumludoruk tepesine vardığımızda, havanın uygun olmasıyla beraber kulüp pilotu adayları hazırlanıp kalktılar. Ardında kulüp pilotları ve eğitmenlerde kalkarak termik uçuşu yaptılar. Uzun bir aradan sonra uçan Hülya Keçeci arkadaşımız da 2 saate yakın termik dönerek, yarışma hazırlıklarına başladı. Öğleden sonra rüzgar hızının artmasıyla yelken uçuşu yapıldı. Rüzgarın uygun olduğu zamanlarda tepeye inişte çalışıldı. Uzun bir yelken uçuşundan sonra günü tamamlayarak Ankara'ya geri döndük.

26 Mayıs Cumartesi

Gazi Havacılık olarak cumartesi günü yine Ayaştaydık.
Tepeye vardığımızda rüzgar hızının fazla olmasıyla deneyimli arkadaşlarımız eğitmenlerimiz yelken uçuşu yaptılar. Rüzgarın hızı öğlene doğru biraz azalmasıyla birlikte kulüp pilotu adayları da kalkış yapıp yelken uçuşu yaptılar. Cumartesi günü hava sabahtan akşama kadar yelken uçuşu için uygundu. Bu yüzden birçok sorti yaparak günü tamamladık.

19 Mayıs Cumartesi

19 Mayıs günü Gazi Havacılık olarak Ayaş/Kumludoruk tepesine gittik.
Tepeye vardığımızda rüzgarın hafif yanlı olmasına rağmen kalkış için uygundu. Böylece ilk olarak kulüp pilotu adayı arkadaşlarımız kalkarak termik aramaya ve termik dönmeye çalıştılar. Rüzgarın öğleden sonra sertleşmesiyle yelken uçuşu için uygun bir ortam oluştu. İlk olarak kulüp pilotu adayları daha sonra da kulüp pilotu ve eğitmenlerde kalkış yaparak yelken uçuşunun keyfini çıkardık. Rüzgar hızının iyice artmasıyla birlikte teker teker herkes inişe yönelerek, günü tamamladık.