4 Kasım Pazar

Bu kez Hatıradaydık ve bol yer çalışmalı bir gün oldu.Başlangıçların şansına hava tam yer çalışmalıktı. Çalışmaların son seviyede olduğu bugünün en güzel yanı başlangıç arkadaşlarımızdan bazılarının tepeye uçuşa çıkması ve heyecanı doruk noktasında yaşamalarıydı.
İlk kez kanatları sırtlarında yamaca çıktılar ilk kez kuşandılar.Her şey çok güzeldi rüzgar dışında ne yazık ki.

Tepedeki ilk günlerini yaşayan arkadaşlar tabi her fırsattan yararlanarak gözlem yaptılar heyecanlarına heyecan kattılar.

Gün sonunu başlangıç uçuşlarıyla kapatamasak da aramızda uçuş bilincine ulaşmış arkadaşları görmek güzel.Uçuşa bir adım daha yaklaşmak tüm üyelerimizin gönülden isteği ve aramızda yeni arkadaşları görmek de hepimizi mutlu ediyor:)










3 Kasım Cumartesi

Bayram arasından sonra hep birlikte ilk etkinliğimizi Recai'de yaptık.Aramıza bu yıl katılan arkadaşlarımız bu hafta sonuna özel iki gün de isim yazdırma şansı elde ettiler, bu onlar için kaçırılmaz bir fırsattı.

Tepeye vardığımızda hava biraz sertti bir müddet bekledik ve başlangıç yer çalışmalarına başladık.Kanat hissiyatı artan arkadaşlar tepeye çıkmak için sabırsızlanıyorlardı.
Bu sırada Kulüp Pilotu adaylarımız eğim uçuşları yaparak ters kalkışlarını oturttular.Başlangıçlar için onların ayağının yerden kesildiğini görmek bile heyecan vericiydi.

Havanın sertleştiği zamanlarda birlikte vakit geçirdik top oynamaya çalıştık :) Öğleden sonra Kulüp Pilotu adaylarımız ters çalışma fırsatı buldular.Geri kalanlar ise gözlem yaparak muhabbet ederek vakit geçirdi.

Bugünün bir özelliği ise başlangıçların uçan kanatları tanımaları ve çalışma olanağı elde etmeleriydi.Arkadaşlarımız uçuşa bir adım daha yaklaştı sabırsızlıkları ve heyecanları ise her hallerinden belliydi :)
Gün batmadan aktif üyelerimiz uçuş yaptılar.Dolu dolu herkesin keyif aldığı bir etkinlik oldu :)