27 Ekim etkinliği

27 Ekim cumartesi günü büyük bir heyecanla yamaca doğru yola koyukduk. Herkes heyecanlıydı çünkü ilk uçuşlar yapılacaktı. İlk önce rüzgarın yönü daha uygun olduğu için uçuş yaptığımız tepelerden biri olan Recai'ye gittik. Böylece o gün gelen arkadaşlar Ankara'da uçuş yapmak için kullandığımız bütün tepeleri görmüş oldular.

Recai de başlangıçların uçuşa daha da hazır olmaları için tekrardan yer çalışması yapıldı. Daha sonra yön değiştiren rüzgar nedeniyle toparlanıp Racon tepeye geçtik. Son hazırlıklar yapıldı, savaş boyaları ( güneş kremleri ) sürüldü :P Öğlene kadar herkes yer çalışması yaptı. Daha sonra hazır olan arkadaşlarla eğimde çalışılmaya başlanıldı. Kısa süre sonra herkes eğimdeydi.

Eğim çalışmasını da başarıyla sürdüren arkadaşlar, eğitmenlerin görüşleri ile teker teker yamaca, ilk uçuşlarını yapmaya çıkmaya başladılar. Heyecanın doruğa ulaştığı an....
Biz klüp pilotları ve eğitmen arkadaşlarımız ilk uçuşunu yapan arkadaşlarla beraber kendimizin ilk uçuşlarımız hatırladık. Muhteşem bir duygu... Bir adım daha ve ayaklarınız artık yerde değil... :)))

O gün uçuş yapabilen arkadaşları kutlarım, uçuşa hazır olup ta sıra gelemediği için uçamayan arkadaşlar da üzülmesinler. Önümüzde bol uçuşlu günler var :))

Recai de Yer çalışması















Sıkı bir koşuya hazır...





Kalkış anı



Ve işte "O" an.... Ayakların yerden kesildiği...



Yardımlaşma ve paylaşım yamaçta çok önemlidir. (Not: Özellikle yemeklerde paylaşım daha bi önemlidir:)