23 Aralık - Racon

Sezon başlamış ve bizler havanın izin verdiği her haftasonu soluğu yamaçta almışız. Yorgunluk, keder, kan, ter, gözyaşı sokakları doldurmuş, yolları tıkamış ve artık hayallerimizin gerçek yolunda yürümesini engeller hale gelmişti. Eskisiyle yenisiyle YK'syla eğitmeniyle yapılan bu etkinlikler canla başla çalışan arkadaşları yormuştu. Biraz dinlenmeye, biraz nefes almaya ihtiyaçları vardı.

Hava durumu ise başlangıç uçuşları için sert görünüyordu. O akşam etkinliğe dair gelen mail de her zamankilerden farklı oldu zaten. Pazar sabahı bir etkinliğimiz vardı ancak bu etkinliğe sadece eski arkadaşlarımız davetliydi. Toplandık odada her zaman olduğu gibi, bu sefer sadece eskilerden tanıdık yüzlerle.

Madem hava başlangıç uçuşları için uygun değil, o zaman bizde toplanıp eskilerle gidelim demiş biricik eğitmenlerimiz. Canla başla çalışan bu emektar arkadaşlar da biraz gevşemiş olurlar diye düşünmüşler.

Ee her ne kadar bugün de hava tahminleri tutmasa da, kulüp pilotları düz uçuş, kulüp pilotu adayları ise bol bol ters çalışmaya fırsat buldu. Yanına yaktığımız mangal da cabası.

Onu bunu geçelim de eskilere pek iyi geldi bu etkinlik.